HOQUEI PATINS
Esports 23/09/2014

El Noia Freixenet tomba el Liceo i agafa moral pel Palau (3-2)

Luis Gil ha tornat a ser clau i ha evitat l'empat aturant un penal a Jordi Bargalló a menys d'un minut pel final

Jordi Graell

BarcelonaEl Noia Freixenet ha derrotat el Liceo per 3-2 i d'aquesta manera els homes de Ferran López arribaran amb la moral pels núvols a la tornada de la Copa Continental del proper dissabte al Palau Blaugrana. A la primera part, ensopida, només s'ha vist un gol obra de Borja Ferrer poc després que Aleix Esteller enviés una pilota al pal. El segon temps, en canvi, ha estat més mogut i malgrat el triomf final els locals han protestat en diverses ocasions les decisions arbitrals, com dos penals clars que els col·legiats no han volgut veure.

Tot i que els gallecs han restablert les taules a l'inici de la segona part gràcies a una falta directa transformada per Pau Bargalló -que s'enfrontava per primer cop als seus excompanys i no ha celebrat el gol- els sadurninencs no només no s'han desfet sinó que han anotat dos gols més de la mà d'Aleix Esteller- que ha desviat un xut llunyà de Francesc Bargalló- i d'Eloi Albesa de falta directa.

Tanmateix, els de Carlos Gil no s'han donat per vençuts i han donat emoció als instants finals amb un gol de Josep Lamas. Els dos equips hi han arribat amb 14 faltes, però el marcador ja no s'ha mogut més tot i que Jordi Bargalló hagués pogut empatar a un minut pel final si no hagués topat amb un immens Luis Gil que ha estat clau aturant-li una pena màxima discutible que hagués suposat l'empat. La primera jornada de l'OK Lliga es tancarà aquest dimecres amb el Moritz Vendrell- Barça.