HOQUEI SOBRE PATINS
Esports 04/05/2013

El Liceo doblega el Noia per la mínima (2-1) i s'acosta al títol de lliga

Els gallecs consoliden el liderat de l’OK Lliga mentre que Vic, Lloret i Voltregà reforcen les seves aspiracions europees amb victòria

Jordi Graell
El Liceo derrota el SHUM i el Barça goleja el Vilanova per 10 a 0

BarcelonaEl Coinasa Liceo ha derrotat el Noia Freixenet per 2-1 i d’aquesta manera els gallecs augmenten provisionalment l’avantatge amb el Barça a nou punts a manca de quatre jornades pel final de l’OK Lliga, a l’espera del partit que enfrontarà demà els blaugranes amb el Muralla Òptica Blanes. Tot i que Toni Pérez ha desaprofitat un penal en els primers minuts, el Liceo s’ha avançat en el marcador gràcies a un gol d’Edu Lamas, però els sadurninecs han aconseguit arribar al descans amb empat gràcies a un gol de pena màxima de Toni Seró.

Només començar la segona part, Lucas Ordóñez ha anotat el gol de la victòria pel Liceo, ja que ni Toni Seró per part visitant ni Toni Pérez per part local han aconseguit aprofitar les seves respectives faltes directes i els porters s’han mostrat molt encertats. La resta de marcadors d’avui són: Fergo Aisa Sant Feliu 3 – Vic 6, Lloret 5 – RDI Vilanova 2 i Calafell Tot l’Any 2 – Voltregà 4.