MUNDIAL DE FRANÇA
Esports 23/06/2019

Noruega guanya una batalla apassionant a Austràlia

Les noruegues s'imposen als penals (4-1) després d'un duel que havia acabat empatat (1-1)

Albert Nadal
Noruega guanya una dura batalla a Austràlia

BarcelonaAustràlia i Noruega van servir un homenatge als vuitens de final del Mundial amb un duel apassionant que es va decidir als penals (4-1) a favor de les noruegues després d’acabar el partit i la pròrroga amb empat (1-1).

Abans d’arribar al desenllaç des dels onze metres, el duel va començar amb Noruega obrint la llauna per mitjà de la seva ariet Isabell Herlovsen. El gol, en lloc de reforçar les noruegues, va esperonar Austràlia, que va veure com una revisió del VAR la privava d’un penal a les portes del descans.

A la represa, les australianes ho van intentar fins que Elise Kellond-Knight va empatar a pocs minuts del final. Les noruegues, liderades per la blaugrana Caroline Graham Hansen, que va enviar un xut al travesser, van reaccionar, però el duel va arribar als penals amb Austràlia amb una jugadora menys.

Les noruegues sabran avui mateix el seu rival als quarts, que serà la vencedora del partit entre Anglaterra i el Camerun (17.30 h, Gol). Avui també es disputa el França-Brasil (21h, Gol).