Esports 07/11/2015

Nuno respira amb la golejada del seu València a Balaídos

Dani Parejo, protagonista del Celta-València / LALIGA

BarcelonaDos gols d'Alcácer, dos de Parejo i un últim de Mustafi han omplert d'oxigen els pulmons de Nuno, qüestionat en les últimes hores per la dinàmica negativa de resultats del seu València. La derrota a la Champions davant el Gant ha quedat mig amagada amb la golejada dels xe a Balaídos, on han sabut tombar el Celta (1-5).

Paco Alcácer ha avançat els valencians després d'una assistència de Parejo al minut 13, però Augusto, de cap, ha igualat el marcador només 10 minuts més tard. A les portes del descans, un golàs de falta de Parejo ha tornat a posar per davant els xe, que han colpejat al primer segon de la segona meitat, després que Alcácer aprofités un regal defensiu de Jonny.

L'1-3 ha donat calma al València, que ha liquidat el matx amb dos gols més que amenacen ara la tercera posició del Celta. Parejo ha tornat a marcar, a passada d'Alcácer, i a 10 minuts del final ha regalat l'1-5 a Mustafi, a qui ha centrat una pilota mil·limetrada perquè el central tanqués la golejada.