OK LLIGA
Esports 04/11/2012

El Liceo supera el SHUM amb quatre gols de Bargalló i segueix liderant l'OK lliga (9-3)

El Barça goleja sense pietat el Vilanova al Palau Blaugrana (10-0)

BarcelonaEl Liceo ha derrotat el SHUM per 9-3 i segueix liderant la classificació de l'OK lliga amb sis victòries en sis partits. Al descans el resultat ja era de 4-0 gràcies a dos gols de Bargalló, i dos més de Lama i Lucas. A la segona part els catalans han aixecat el cap, però els ha costat acostar-se a un Liceo que ha trobat el camí del gol de nou amb Bargalló, Pascual, Josep i Lamas. Bartres, Navarro i Roca han fet els gols del Shum. Jordi Bargalló, amb quatre gols, ha liderat els locals.

Els gallecs superen en la classificació al Barça, que ha golejat per 10-0 al CP Vilanova al Palau Blaugrana. Al descans el Barça guanyava per 4-0 amb dos gols de Torra i dos de Pablo Álvarez. A la segona part, amb el president Sandro Rosell a la llotja, ha arribat la pluja de gols gràcies a Mia Ordeig, Reinaldo, Miras (2), Panadero i de nou Pablito Álvarez.

El Vic de la seva part, segueix tercer després de golejar a la pista del Noia (2-5). Els osonencs guanyaven per 0-2 al descans gràcies als gols de Rodríguez i Terns, i van sentenciar a la segona part amb tres gols de Rocasalbas. Els gols locals els van marcar Farrés i Esteller.

El Reus de la seva part, s'ha imposat a la pista del Blanes per 4-6 gràcies als gols de Raúl Marin (2), Xavier Rubio, Joan Salvat, Albert Casanovas i Jordi Adroher. Els gols locals els han marcat Ferran Formatje (2), Francesc Bargalló i Kimi Ridaura. El Reus, que suma la primera victòria de la temporada fora de casa, sempre ha dominat al marcador.

Primera victòria del Sant Feliu

La sisena jornada també ha servit per veure la primera victòria a Primera del Sant Feliu, que deixa de ser el cuer després de derrotar per 3-1 l'Alcoi. Al descans el resultat era d'1 a 0 gràcies al gol de Tirso, i Marc Vila ha fet el 2-0 en el primer minut de la segona part. Després del gol visitant, Tirso ha sentenciat amb el 3-1.

Finalment, el Moritz Vendrell ha superat el Voltregà. Al descans el resultat era d'1 a 0 gràcies a un gol de penal de Barroso. A les acaballes del partit Jepi Selva ha sentenciat amb un preciós gol per situar el 2 a 0.

Diumenge de victòries locals

En els partits de diumenge, l'Igualada ha derrotat el cuer, el Calafell, per situar-se entre els cinc primers classificats. Marçal Casadevall, amb dos gols, ha permès els locals marxar al descans amb avantatge. David Ros ha escurçat diferències per als visitants a la represa, però novament Casadevall, Sergi Pla i Aleix Vera, han mantingut l'Igualada clarament per sobre en el marcador. De res han servit els gols finals de Xavier Díez i David Ros per al Calafell, que només ha sumat un punt en sis jornades.

D'altra banda, el Software Lleida, que sempre ha anat per davant en el marcador, ha superat el CH Lloret gràcies, sobretot, a la gran actuació de Luis Rodero, autor de quatre gols. Carles Trilla, Daniel López i Emanuel Necchi també han contribuït al triomf d'un Lleida que se situa setè. Raül Pelicano, amb tres gols, ha sigut el protagonista d'un Lloret en què també han marcat Jordi Rodríguez, Xavier González i Enric Torner. El marcador era d'un curt 2-1 al descans, però els gols s'han concentrat al tram final de partit. El Lloret ha anat retallant distàncies per plantar-se al minut final amb 7-6, però un gol de Dani López a dotze segons del final ha trencat tota esperança d'empatar per als visitants.