HOQUEI PATINS
Esports 25/05/2013

El Vilafranca guanya a la pista de l’Areces i torna a l’OK Lliga tres anys després (0-4)

Jordi Graell

BarcelonaEl Vilafranca ha golejat a la pista de l’Areces per 0-4 i d’aquesta manera el conjunt altpenedesenc acompanyarà el Cerceda i el Tordera a l’OK Lliga la temporada vinent. Tot i que els vilafranquins en tenien prou amb un empat contra un rival que no s’hi jugava res, els homes de Jordi Garcia han sortit a guanyar per evitar dependre del resultat de l’Alcobendas, que tot i la golejada contra el Manlleu seguirà un any més a la Primera Divisió.

Tot i així, al descans s’ha arribat amb un empat a zero fruit probablement dels nervis vilafranquins, que a més es trobaven a una sola falta de rebre una falta directa en contra. A la segona part, però, el Vilafranca s’ha espolsat la pressió de sobre i gràcies als gols de Sito Expósito, Joan Muntané i un doblet de Xavi Caldú han pogut certificar el retorn a la màxima categoria de l’hoquei patins estatal tres anys després de l’última ocasió.