FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 22/05/2013

Òscar Garcia s'acomiada del Maccabi Tel Aviv amb una emotiva carta

L'exentrenador del juvenil del Barça deixa el conjunt israelià després de guanyar la Lliga i classificar l'equip per la prèvia de la Lliga de Campions

Ara
1 min

BarcelonaEn el seu comiat com a entrenador del Maccabi Tel Aviv, Òscar Garcia, ha enviat una carta a l'afició del conjunt israelià. "No és fàcil escriure aquesta carta amb llàgrimes als ulls però, és l'única manera que et digui tot el que et vull dir. Ara que la temporada 2012-13 ha acabat, puc dir que ha estat una de les millors experiències de la meva carrera esportiva".

"Després de guanyar la Lliga i aconseguir la classificació per a la Lliga de Campions, he decidit dimiitr com a entrenador del millor equip d'Israel. Algunes circumstàncies de la vida sobrepassen els assumptes professionals i m'he vist obligat a prendre aquesta decisió", afegeix Garcia en aquesta carta dirigida directament als seguidors del conjunt que ha entrenat aquesta temporada.

De moment, no sé si seré entrenador de cap altre equip la pròxima temporada. Em dono compte que aquesta decisió us agafa per sorpresa, així que, per favor, deixeu-me disculpar abans que res. Us puc assegurar que la meva intenció original no era deixar el Maccabi, sobretot després de guanyar el títol i de construir un equip en el que tinc les expectatives més altes en les setmanes i mesos que venen", segueix el comunicat de l'extècnic del juvenil del Barça.

"Vaig arribar a Tel Aviv amb el somni de treballar i retornar al club el lloc que es mereix. Ara me'n vaig despés d'haver aconseguit alguns objectius, no només com a professional, sinó també com a persona". " "El meu cor és i sempre serà groc", conclou Òscar Garcia en referència als colors de l'equipació del Maccabi Tel Aviv.

stats