ESPORTS

Barcelona viurà aquest estiu el seu primer festival de documentals de futbol

L'Offside Festival es farà del 6 al 8 de juny, amb activitats paral·leles

Barcelona viurà aquest estiu la primera edició d'un festival de documentals de futbol, l’Offside Festival. Divendres passat es va presentar a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm el festival, que tindrà lloc del 6 al 8 de juny a Barcelona.

Alguns dels documentals destacats parlen sobre la rellevància del futbol a l’Àfrica moderna, la història d’un suposat Mundial de Futbol a la Patagònia durant la Segona Guerra Mundial, el primer partit oficial de la selecció femenina de futbol de l’Iran o el que va suposar la generació de David Beckham, Paul Scholes o Ryan Giggs per al Manchester United. En total seran nou documentals que mostren les diverses dimensions –social, cultural, política…– que pot tenir el futbol.

El cicle anirà acompanyat d'activitats paral·leles, com un cicle de literatura i futbol a la llibreria La Central, un campionat de futbolí, una festa 'musicofutbolera' a la sala Razzmatazz o una matinal de produccions de Televisió de Catalunya.

Ja estan a la venda els abonaments per als 3 dies de festival a 22 €, així com les entrades de dia, a 10 €. Es poden comprar a la web del festival.

Més continguts de