COPA DEL REI
Esports 04/09/2013

L'Olot i el Sant Andreu debuten a la Copa del Rei amb victòria

Els dos equips s'enfrontaran a la propera eliminatòria

BarcelonaL'Olot i el Sant Andreu es veuran les cares a la Copa del Rei després de guanyar els seus partits de la primera fase. El premi per al guanyador d'aquest proper duel serà una eliminatòria contra un equip de Primera.

L'Olot ha protagonitzat un duel molt emocionant contra l'Huracán de València, amb triomf dels garrotxins per 3-2. Luismi ha fet el primer gol dels visitants als 16 minuts, però abans del descans Reverter ha empatat. A la segona part Xavi Ferrón ha fet el 2-1, però Perona ha igualat ràpidament. I quan semblava que el duel aniria a la pròrroga, Arnal ha fet el 3-2 en els darrers segons.

El rival de l'Olot serà el Sant Andreu, en una eliminatòria jugada a un sol partit a casa dels barcelonins, segurament el proper 11 de setembre. El Sant Andreu ha superat la Penya Deportiva Santa Eulària balear (2-1) gràcies a un gol de Francis de penal en els darrers minuts. Guzman ha fet l'altre gol dels andreuencs.

El Nàstic de la seva part, va patir per eliminar l'Alcoià. El partit va acabar 1-1 i els tarragonins es van fer amb el triomf després de la tanda de llançaments de penals. El proper rival serà l'Albacete.