TENIS
Esports 08/09/2012

Serena Williams-Victoria Azarenka, final femenina a l'Obert dels Estats Units

La campiona olímpica ha passat per sobre de la jugador italiana Sara Errani i jugarà la final amb Azarenka, que es va desfer de Xaràpova

Efe
1 min

Nova YorkLa campiona olímpica Serena Williams va complir amb els pronòstics i va escombrar en dos sets, 6-1 i 6-2 a la italiana Sara Errani, desena cap de sèrie, per arribar a la final femenina de l'Open dels Estats Units, que jugarà contra la Bielorússia Victoria Azarenka, número u del món. Azarenka, que disputarà la seva primera final de l'Open dels Estats Units en les seves set participacions en aquest torneig, es va imposar per 3-6, 6-2 i 6-4 a la russa Maria Xarapova, tercera cap de sèrie.

El seu duel amb Williams serà l'onzè que tingui com a professional i les estadístiques no poden ser més desfavorables per Azarenka, que ha perdut 9 dels 10 enfrontaments anteriors, incloses les semifinals de Wimbledon i la dels Jocs Olímpics de Londres 2012.

La germana menor de les germanes Williams no va donar cap opció a Errani, de 25 anys, la primera tennista italiana que va arribar a les semifinals de l'Open dels Estats Units. El partit, que va durar una hora i quatre minuts, no va tenir molta història donada la superioritat de Williams, que no ha perdut cap set en el que va de torneig.

Serena Williams a guanyat 14 Grand Slam, amb tres victòries a l'US Open, la primera el 1999 i la darrera el 2008. Azarenka, número 1 mundial, jugarà tot just la seva segona final de Grand Slam. La primera va ser aquest any a Austràlia, i la va guanyar davant Xaràpova.

stats