Esports 05/02/2012

Optimisme malgrat la falta de gol contra la Reial

Martí Molina
1 min

BARCELONA.Després de la victòria ajustada del Barça contra la Reial Societat (2-1), el vicepresident esportiu del club, Josep Maria Bartomeu, va mostrar-se satisfet amb el resultat que havia obtingut l'equip. "Hem jugat molt bé amb els joves del filial", deia, i tan sols va lamentar que l'equip hagués tingut tantes oportunitats per marcar però no les hagués materiaritzat.

Pel que fa als últims minuts, quan l'equip va patir per mantenir el resultat, va opinar que la gent "no s'havia de posar nerviosa" perquè "l'equip té bon joc". "L'important era guanyar i mantenir el frec a frec amb el Reial Madrid".

D'altra banda, el golejador Tello va reconèixer que l'equip havia hagut de "treballar molt" per aconseguir una victòria que l'equip "necessitava". El jove del filial va agrair la confiança de l'entrenador per fer-lo jugar, i sobre l'acció del gol va comentar que havia "rebut una passada enorme de Messi que l'havia deixat sol per definir".

D'altra banda, Philippe Montanier, entrenador de la Reial Societat, va felicitar el conjunt blaugrana per la seva victòria, que havia "merescut", tot i que també va repartir elogis per als seus homes, i va dir que estava "molt content" amb el partit que havien fet al Camp Nou. Per acabar, el tècnic francès també va reconèixer la qualitat dels jugadors del filial del Barça, protagonistes ahir, i els va definir com a "molt bons".

stats