CURSES

Laura Orgué i Pere Aurell brillen a la Transvulcania

Dos podis en tres dies per a Orgué en el seu retorn

Una victòria i dos podis en tres dies. Aquest és l'excel·lent botí que s'ha endut l'atleta de RSM Spain Laura Orgué en el seu debut de la temporada, aquest cap de setmana a la Transvulcania 2018. Després del segon lloc que va aconseguir dijous en l'exigent quilòmetre vertical, aquest matí Orgué s'ha imposat amb total autoritat a la mitja marató per davant d'Eli Gordón, segona, i Christel Dewalle, tercera.
 
L'atleta de RSM Spain ha dominat de cap a cap una cursa de 24,28 quilòmetres amb sortida al far de Fuencaliente que discorria per l'emblemàtica Ruta dels Volcans. La versió curta de la Transvulcania acumula un desnivell positiu de 2.097 metres i un desnivell negatiu de 689 metres, en una longitud de 24,28 quilòmetres.

En categoria masculina, l'atleta del Club Terrassa Pere Aurell s'ha emportat el triomf en la ultramarató, prova reina de la Transvulcania Naviera Armas 2018, amb un temps de 7h37:26, seguit del rus Dmitri Mitaiev, que ha entrat a la meta de Los Llanos de Aridane poc més d'un minut després (7h38:22).

Més continguts de