HANDBOL
Esports 04/12/2012

El Fraikin Granollers es juga ser als quarts de final de la Copa del Rei a la pista de l'Osca

El conjunt vallesà ja va guanyar a la pista dels aragonesos en el darrer partit de lliga

Efe
1 min
Grundsten intenta un llançament en el Fraikin Granollers-Cangas

GranollersEl Granollers visita un Handbol Osca que afronta la seva primera participació a la Copa del Rei i intentarà aprofitar el suport del seu públic davant el Fraikin al Palau dels Esports d'Osca per superar aquesta eliminatòria de vuitens de final que es disputa a un sol partit. El Granollers arriba amb les baixes de Manel Pérez, Ivan Raigal, Juan del Arco i el dubte de David Resina.

Per a aquest duel, l'entrenador local José Francisco Nolasco recupera alguns jugadors que arrossegaven problemes físics, encara que seguiran sense estar disponibles els de llarga durada, com Raúl Bartolomé i Álvaro Ruiz. El central Abraham Rochel, l'extrem Ibai Cano i el lateral Carlos Grau estaran a disposició del tècnic, no per jugar tot el partit, però sí bastants minuts. Per Nolasco, la Copa és "una competició molt interessant i aquest nou format encara fa que sigui més atractiva, ja que genera expectatives de poder arribar lluny". En disputar-se a un sol partit, aquesta eliminatòria de vuitens es presenta com una final. "Lluitarem per ser a la següent eliminatòria", ha assenyalat.

Els d'Osca no obliden que el conjunt vallesà està rendint a un bon nivell. En la visita del Granollers a la capital altaragonesa els van guanyar "al final i ara està en un gran moment de joc i serà molt difícil guanyar-los".

El partit entre l'Handbol Osca i el Fraikin Granollers es disputarà al Palau dels Esports d'Osca a partir de les 21 h i l'arbitraran Álvaro Ruiz González i David Zapico Fernández.

stats