Publicitat
Publicitat

Mundials d'Atletisme de Daegu

L'atleta ha rebut molts missatges d'ànim

Oscar Pistorius combat a cop de tuit la decepció per no córrer la final de 4x400 metres

Després de participar en la semifinal, l'atleta que corre amb pròtesis de fibra de carboni perquè té les dues cames amputades no ha pogut competir en una final en què el seu país s'ha acabat enduent la medalla de plata

Sud-àfrica ha decidit deixar fora de la cursa de 4x400 metres del Mundial d'Atletisme de Daegu Oscar Pistorius. Després de participar en la semifinal, l'atleta que corre amb pròtesis de fibra de carboni perquè té les dues cames amputades no ha pogut competir en una final en què el seu país s'ha acabat enduent la medalla de plata.

En la matinada de dijous a divendres el director tècnic de Sud-àfrica li ha comunicat a Pistorius que no competiria a la final. "Rebo moltes preguntes, però no tinc respostes", ha escrit l'atleta a Twitter, on els missatges d'ànim han estat constants.

Van Zyl, Ofentse Mogawane, Willem de Beer i Shane Victor, els quatre atletes que han representat Sud-àfrica en la final, han aconseguit completar la cursa en segona posició i, per tant, obtenir la medalla de plata. "Ha estat molt dur veure-ho sabent que mereixia formar-ne part", ha explicat a la xarxa social Pistorius, que com a participant de la prova en semifinals també ha rebut el metall.

La delegació de Sud-àfrica no ha volgut especificar els motius de la decisió de deixar Oscar Pistorius fora de la final. Una explicació té a veure amb motius purament tàctics ja que L. J. Van Zyl, l'atleta que el va substituir a darrera hora, té una millor marca personal. L'altra, en canvi, fa referència a la por de rebre reclamacions de la resta de seleccions participants.

"Al llit, bona nit", ha estat una de les últimes piulades de Pistorius a Twitter. L'atleta ha marxat a dormir sabent que no ho aconseguiria, que no seria capaç d'agafar el son pensant que el temps dels seus companys a la final (2:59.87) va ser major que el de la semifinal (2:59.21), rècord de Sud-àfrica.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT