Publicitat
Publicitat

Atletisme

Oscar Pistorius no participarà als Jocs Olímpics

L'atleta, al qual de ben petit li van amputar les dues cames perquè li faltava un os entre el genoll i el turmell, no ha aconseguit fer la marca mínima per segona vegada

Oscar Pistorius no serà als Jocs Olímpics de Londres. L'atleta, al qual de ben petit li van amputar les dues cames perquè li faltava un os entre el genoll i el turmell, no ha aconseguit fer la marca mínima que demanaven la Confederació Sud-africana d'Esports i el Comitè Olímpic. El velocista sud-africà ha acabat els 400 metres en 45 segons i 52 centèsimes, 22 centèsimes més lent de la marca que li feia falta.

Segons la normativa, Pistorius necessitava baixar dues vegades de la marca mínima. Ho va fer al mes de març, quan va acreditar una marca de 45 segons i 20 centèsimes, però ara li ha estat impossible. Somni trencat.

"Gràcies a tots pel seu suport. Ha estat una setmana difícil amb tres dies de competició durs en condicions adverses", ha escrit Pistorius a Twitter. L'esportista es quedarà sense el somni de ser el primer paralímpic que pren part en una prova d'atletisme d'uns Jocs Olímpics.

L'única esperança d'Oscar Pistorius és acabar formant part de l'equip de relleus 4x100.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT