Publicitat
Publicitat

BARÇA

"Encara que li produeixi malsons, Bartomeu haurà de convocar les eleccions": el recull d'opinions de la premsa

El TAS i Luis Enrique al centre del debat barcelonista

Aquí tens un recull de les principals opinions de la premsa esportiva d'aquest divendres:

Joan Vehils, a l''Sport'
"El millor del discurs de Bartomeu va ser el suport mostrat al seu entrenador. Si és sincer, i així ho crec, és la millor manera d'ajudar un tècnic els mètodes del qual no acaben de convèncer als culers".

Josep Maria Artells, a 'Mundo Deportivo'
"La FIFA no té les condicions de credibilitat i confiança per a jutjat conductes alienes després de la dimissió del fiscal nord-americà Michael García, encarregat d'investigar l'adjudicació dels Mundials de 2018 i 2022, atorgats a Rússia i Qatar. El màxim organisme del futbol ha quedat sota sospita i Blatter es troba en l'ull de l'huracà després de donar-li una patada a la Comissió d'Ètica creada per aclarir concessions tèrboles".

Xavi Torres, a 'L'Esportiu'
"El president Bartomeu va fent passes endavant i sovint de manera desesperada per mirar d'arribar al 30 de juny del 2016, data final del mandat heretat de Rosell. Encara que li produeixi malsons, haurà de convocar les eleccions".

Santi Giménez, a l''As'
"Una bona mostra de la relació entre futbol i Nadal es va viure el dimecres a Barcelona, quan una marca de roba esportiva que vesteix a molts jugadors blaugranes va aconseguir concentrar en un mateix espai a 10 jugadors del Barça alhora. Els jugadors ja no són dels clubs, són de les marques". 

Toni Padilla, a l'ARA'
"Amb la política de fitxatges qüestionada i tanta activitat als jutjats, la directiva necessita una bona notícia. No en rep cap des que fa mesos es va tirar endavant el referèndum del Camp Nou".

Ramon Solsona, a 'La Vanguardia'
"Avui tant li fa que a la samarreta hi hagi inscripcions en àrab, en rus, en xinès o en llatí, i tant li fa que anunciï gas, bacallà sec o les meravelles d'una dictadura. L'important és la pasta".

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT