El PSG d'Unai Emery fa sortir els colors a un Madrid en xancletes (1-3)

Els francesos ja havien anotat tres gols al minut 40, dos d'ells de Meunier

R.r.
Els jugadors del PSG celebren un dels gols anotats contra el Madrid

BarcelonaEl Reial Madrid ha tingut una dolorosa estrena aquesta matinada davant del PSG d'Unai Emery. Els homes de Zinedine Zidane han caigut per un contundent 1-3 (perdien 0-3 al minut 39), en un partit en què només l'aparició d'alguns joves blancs a la segona part ha servit per mostrar el nivell esperat. L'exespanyolista Asensio ha estat el més destacat d'un duel que ha demostrat que el Madrid encara porta les xancletes.

Els parisencs amb prou feines han necessitat dos minuts per superar un altre ex de l'Espanyol, Kiko Casilla. Després d'una conducció afortunada amb alguns rebots i tres errors defensius, el jove Ikoné ha encarat el porter català, a qui ha superat amb un xut ras creuat.

Sempre a remolc del seu rival, més preparat físicament, els blancs, sense les seves principals figures, no han aguantat el ritme dels d'Emery, un duel massa exigent que els ha fet sortir els colors. Quan falten només 12 dies per enfrontar-se al Sevilla en la Supercopa d'Europa, Benzema, Modric, Ramos i James no han participat en el primer partit de pretemporada. Tampoc hi eren els portuguesos Pepe i Cristiano Ronaldo, encara de vacances –i aquest segon, lesionat. Morata, que necessita tornar a adaptar-se a l'estil dels seus nous companys, ha estat la principal cara nova d'un equip que encara no ha fitxat cap jugador aquest estiu.

En el minut 35, Meunier ha tret les teranyines de la porteria de Casilla amb un sensacional xut amb l'esquerra. Cinc minuts després, novament Meunier firmava el tercer, en aprofitar un rebot de Casilla a un xut seu. Marcelo, de penal, ha escurçat distàncies pocs segons abans del descans.

La cita ha servit perquè debutessin joves del filial com Febas, Mariano, Achraf o el fill del tècnic, Enzo Zidane. El compte enrere ja ha començat per un Madrid que necessita trobar el millor to físic si vol arribar en condicions al primer duel oficial de la temporada.