GIRONA FC

Pablo Machín: “Els meus representants ja han presentat una contraoferta, soc optimista”

El tècnic del Girona ha parlat sobre el seu futur a Montilivi

Ras i curt, Pablo Machín ha enviat un missatge sobre la seva renovació: “Sempre he sigut agraït; he tingut possibilitats de marxar en temporades anteriors però aquí m'estimen i puc tenir marge de creixement. Segueixo pensant el mateix, els meus representants ja han presentat una contraoferta, soc optimista”.

El tècnic sorià, en una roda de premsa molt breu a causa dels actes festius que s'han celebrat sobre la gespa, ha valorat els sentiments d'Eloi Amagat. “Li he preguntat com es trobava, perquè tenia un esquinç, però sabia que mostraria el carisma que ha mostrat sempre. Volia que acabés amb la sensació de jugar al seu camp, al costat d'una afició que el valora. M'ha acompanyat en aquest camí, fent tot el que podia, i m'uneixo al reconeixement que se li està fent. Espero que ho hagi gaudit; tenim Eloi a Girona per a moltes estones més”.

Machín també ha parlat del premi Jugador número 12 al públic de Montilivi. “Si li han donat el premi per alguna cosa deu ser. Per a nosaltres és la millor, ens fa donar més. Intentarem continuar oferint esforç i compromís; els vull donar les gràcies. Hem tingut una comunió molt bonica, i esperem acabar la temporada amb una victòria a Las Palmas” ha conclòs.

Més continguts de