BÀSQUET: EUROLLIGA
Esports 25/11/2011

El Palau entronitza Navarro

àlex Gozalbo
1 min
Joan Carles Navarro ha arribat als 2.716 punts i es va convertir  en el màxim anotador de la història de l'Eurolliga.

BARCELONALa majoria dels homenatges arriben tard, quan els jugadors tenen tanta panxa com retrets a fer-li al club de la seva vida. Joan Carles Navarro, en canvi, va tenir la sort d'assaborir ahir l'estima que el Palau Blaugrana li té i ho va fer en el millor moment de la seva carrera. L'excusa va arribar al minut 24 del partit contra l'Union Olimpija, quan l'escorta de Sant Feliu va sumar el seu 14è punt i es va convertir en el màxim anotador de la història de l'Eurolliga.

La història recordarà partits més èpics de Navarro que la victòria contra un Union Olimpija fluix, un equip d'aquells que fan desmerèixer aquesta fase de grups i del qual tan sols Danny Green pot considerar-se un bon jugador de bàsquet.

Més que del triomf -que amb un 11-0 d'inici va quedar clar que seria per al Barça Regal-, Xavi Pascual va estar pendent del treball del seu equip, intentant, amb canvis, instruccions i novetats tàctiques, que el conjunt no perdés la concentració, com va passar diumenge contra el Blancos de Rueda Valladolid.

La victòria en aquesta primera jornada de la segona volta permet al conjunt blaugrana obrir una escletxa de dues victòries respecte a l'Unics Kazan i, sobretot, el Montepaschi Siena.

stats