BÀSQUET - LLIGA ENDESA
Esports 05/06/2012

Pedro Ferrándiz: "El Barça Regal corre el risc d'estar tip de guanyar"

àlex Gozalbo
2 min
Pedro Ferrándiz: "El Barça Regal corre el risc d'estar tip de guanyar"

BARCELONA.Des que Pablo Laso va arribar a la banqueta del Reial Madrid ha jugat tres vegades contra el Barça Regal de Xavi Pascual. El tècnic basc s'ha imposat en dos dels tres partits. El duel de banquetes serà clau en una final de la Lliga Endesa que es preveu amb molt contingut tàctic.

L'entrenador que més títols de Lliga acumula, Pedro Ferrándiz, espera una sèrie pel títol molt igualada, però considera favorit el Reial Madrid: "Crec que és un equip en creixement que té joventut, classe i talent. En molts aspectes del joc, sobretot en l'agressivitat i en el contraatac, em recorda el Madrid dels anys 60. El Barça Regal fa anys que treballa molt bé i ara corre el risc d'estar una mica tip de guanyar. A més, depèn massa de l'estat físic de Joan Carles Navarro", diu a l'ARA.

Ferrándiz, que té 12 títols de Lliga al seu palmarès, creu que Xavi Pascual i Pablo Laso tenen un tret en comú: "Tots dos s'han adaptat perfectament a l'estil del seu club. L'entrenador blaugrana ha tingut una trajectòria sorprenent: va sortir del no-res i ha fet campió el Barça amb un mèrit impressionant. El tècnic del Madrid ha sabut adaptar-se perfectament a les normes de l'entitat, cosa que alguns dels seus predecessors no van aconseguir".

La final entre el Barça Regal i el Reial Madrid comença demà (20.45 hores, Teledeporte) al Palau Blaugrana. Els dos equips s'han enfrontat nou vegades amb el títol de la competició com a premi. L'última vegada va ser fa cinc anys, quan l'equip que entrenava Joan Plaza es va imposar per 3-1 al que dirigia Dusko Ivanovic. Joan Carles Navarro, Fran Vázquez, Felipe Reyes i Sergi Llull són els únics jugadors que encara es mantenen als seus respectius equips. Per a l'equip blaugrana serà la seva sisena final consecutiva, mentre que el Madrid no jugava la sèrie pel títol des del 2007.

stats