27/10/2011

Pedro s'estarà entre dues i tres setmanes de baixa

1 min
Alexis fent un exercici de coordinació.

Barcelona.Pedro Rodríguez va ser ahir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per sotmetre's a més proves per conèixer l'abast exacte de la lesió que es va fer en el partit contra el Granada a l'estadi Nuevo Los Cármenes. Els serveis mèdics del club van confirmar que el jugador canari té una distensió peroneal al turmell esquerre, una lesió que té un temps de baixa aproximat de dues a tres setmanes.

Pedro, doncs, es perdrà segurament els partits de Lliga contra el Mallorca (aquest 29 d'octubre a l'estadi) i l'Athletic Club a l'estadi de San Mamés (el cap de setmana del 6 de novembre), el de Lliga de Campions contra el Viktoria Plzen l'1 de novembre a Praga i el partit de Copa del Rei contra l'Hospitalet, previst per al 9 de novembre.

Alexis ja treballa amb el grup

La baixa de Pedro coincideix amb una bona notícia, ja que un dels homes amb qui comparteix posició sobre el camp, Alexis Sánchez, podria tornar aviat a la gespa. Ahir va començar a fer part del treball amb el grup. L'exjugador de l'Udinese segueix evolucionant bé de la lesió que va patir fa un mes i mig i ja s'ha incorporat parcialment al treball col·lectiu. Una sessió en què Piqué i Puyol també van completar la sessió al mateix ritme que els seus companys. Piqué podria rebre aviat l'alta mèdica.

stats