Esports 19/06/2012

Pep Guardiola podria fitxar pel Bayern el 2013, segons el diari alemany 'Bild'

El rotatiu apunta que l'extècnic blaugrana "va mostrar la seva disposició" inicial a entrenar l'equip alemany després que el director esportiu del club, Christian Nerlinger, s'entrevistés amb el germà i assessor de l'entrenador de Santpedor, Pere Guardiola

Efe
1 min

BerlínPep Guardiola podria fitxar com a entrenador del Bayern a partir de l'any que ve, segons informa aquest dimarts el popular diari alemany 'Bild'.

El rotatiu apunta que l'extècnic blaugrana "va mostrar la seva disposició" inicial a entrenar l'equip alemany després que el director esportiu del club, Christian Nerlinger, s'entrevistés amb el germà i assessor de l'exentrenador blaugrana, Pere Guardiola.

Aquesta trobada va tenir lloc a Madrid després de la victòria del Barça a la Copa del Rei contra l'Athletic de Bilbao, partit al qual Nerlinger va assistir, entre altres qüestions, per observar Javi Martínez, defensa del Bilbao.

El 'Bild' afegeix que si Guardiola acceptés, rebutjaria l'oferta llançada pel Chelsea per ocupar la seva banqueta, valorada en 13 milions d'euros per temporada.

Si es confirmés el fitxatge pel Bayern, doncs, l'exbarcelonista succeiria al vestidor bavarès l'alemany Jupp Heynckes, que acaba el seu contracte el 2013.

stats