Esports 25/04/2011

"Al Brasil, preferim que guanyi el Barça"

1 min

Va ser jugador i campió del món el 1970. Ara, com a comentarista i articulista de futbol, com veu aquests duels entre el Barça i el Reial Madrid?

Amb interès, tothom en parla aquests dies. Amb tants campions del món és ben normal, ara mateix són els millors partits que es poden veure. Al Brasil preferim que guanyi el Barça perquè juga amb el mateix estil que la selecció espanyola. Cuidar la pilota, atacar estimant la pilota. Al Brasil ja hem vist massa vegades futbol físic, i el Madrid, tot i tenir grans futbolistes, és més físic.

Els millors jugadors i els millors entrenadors?

Hi ha gairebé tota la selecció espanyola, Messi i Cristiano Ronaldo. Si no hi són tots, en falten pocs. I el tècnic que va guanyar-ho tot amb el Barça, contra Mourinho, és un dels entrenadors de més èxit en la història del futbol.

Aquests dos clubs poden exercir un domini sobre el futbol mundial durant els propers anys?

El Barça ja domina des de l'arribada de Guardiola. Però ara el Madrid sembla capacitat per fer-li mal per primera vegada en els últims anys. Caldrà veure que fan els clubs anglesos amb els seus diners, però aquests dos clubs semblen per sobre dels altres, ara mateix.

stats