COPA DEL REI
Esports 25/01/2012

El jutge de competició Alfredo Florez no actuarà d'ofici i Pepe podrà jugar al Camp Nou

El jutge de competició Alfredo Florez considera que, com que no hi ha denúncia del cas Pepe, no el pot sancionar actuant d'ofici

Ara
1 min
L'ou de la serp

MadridEl jugador del Madrid, que ja ha aterrat amb la resta de jugadors del Madrid a Barcelona, podrà jugar avui al Camp Nou. Si Mourinho ho considera oportú, el portuguès es retrobarà amb Messi, ja que el jutge de competició, Alfredo Florez, ha comunicat després de la reunió d'avui a la seu de la RFEF del comitè de competició que no pot actuar perquè no té una constància "oficial" de la trepitjada de Pepe, ja que no hi ha ni denúncia ni apareix en l'acta.

El Barça ha fet públic aquests dies que prefereix no fer cap denúncia i confiar en la decisió final d'aquest organisme. Però, consultades per RAC1, fonts del comitè han declarat que no han actuat perquè no hi ha denúncia. Però, curiosament, "actuar d'ofici" és precisament actuar sense denúncia, per la qual cosa les declaracions de Florez no deixen de ser contradictòries.

El comitè no actua d'ofici contra un jugador des del 2003, quan ho va fer contra De Pedro (Reial Societat) per una trepitjada a Javi González (Athletic Club).

stats