GIRONA FC

Pere Pons, un jugador que ha fet més gran el Girona

El migcampista blanc-i-vermell deixa el club després de tota una vida

Jugadors com Pere Pons fan més grans els clubs. És difícil, estimar i ser estimat al mateix temps. Després de tota una vida al Girona, Pons pot presumir d’haver-ho aconseguit. Cap èxit esportiu és tan important com això. Ara marxa de Montilivi, l’estadi que l’ha vist créixer, la gespa que li ha fet viure sensacions inigualables. Res tornarà a ser el mateix, perquè és impossible que ho sigui.

Entregat en cos i ànima, Pons ha representat com ningú l’'Orgull Gironí ' que el Girona ha predicat en els últims temps. Sense necessitat d’alçar la veu, ha deixat que la seva feina parli per ell. No s’ha esborrat mai, ni en els moments més complicats. Perquè en Pere n’ha viscut, de dies en què el món semblava acabar-se; però sempre ha trobat la manera d’aixecar el cap, de tornar a creure, de mantenir la fidelitat. De sortir al balcó de l’Ajuntament a prometre que rebentarien el Barça i el Madrid, i complir-ho.

Pocs mereixen l’aprovat en un curs en què la Primera Divisió ha desaparegut de la ciutat. Pons és un dels que sí. Ell sí que és de Primera, encara que no sigui vestint els colors de l’equip del seu cor, encara que faci mal d’ulls veure’l amb una altra samarreta. Però Pons no enganya, sota l’escut de l’Alabès hi continuarà havent el del Girona, en què s’ha guanyat tornar quan i del que vulgui. Perquè en Pere ha fet més gran el Girona.