Esports 12/03/2012

El Perfumerías Avenida, campió de la Copa de la Reina

àlex Gozalbo
1 min

El Perfumerías Avenida, el vigent campió de l'Eurolliga, va guanyar ahir la Copa de la Reina en superar el Ciudad Ros Casares València a la final d'Arganda del Rey (57-68). Erika de Souza (17 punts i 13 rebots), que va ser designada millor jugadora (MVP), i Marta Fernández (14) van liderar ofensivament un equip que va estar brillant en defensa.

Lucas Mondelo, l'entrenador català del conjunt de Salamanca, va arriscar en seu plantejament defensiu i la seva tàctica va servir per deixar el Ciudad Ros Casares sense anotar durant els primers cinc minuts del segon període. La defensa de Marta Xargay i Ilona Korstine sobre Maya Moore va ser clau. L'equip valencià es va quedar sense opcions de victòria per culpa d'un 33% d'encert en els tirs de dos.

El Perfumerías Avenida, el botxí del Girona FC a les semifinals, guanya el primer títol de la Copa de la Reina des de l'any 2006, quan va aixecar el títol a Lleó. De les últimes cinc edicions, quatre havien estat per al Ciudad Ros Casares i una per al Rivas Ecópolis.

stats