Publicitat
Publicitat

FUTBOL

Peter Lim ja mana al València després de proclamar un nou consell d'administració

L'empresari de Singapur ha tancat el procés per fer-se amb el control del club valencià

L'empresa Meriton Holding, propietat de Peter Lim, s'ha convertit en la propietària del paquet majoritari d'accions del València i aquesta tarda ha nomenat un nou consell d'administració de nou membres proposats pel magnat de Singapur. Així s'ha ratificat en la junta extraordinària d'accionistes que ha tingut lloc avui, en què s'ha produït el cessament de l'anterior consell d'administració i que ha culminat el procés de venda del club de Mestalla.

El passat 24 d'octubre es van aconseguir tots els acords que han permès el canvi de propietat de l'entitat valencianista, la majoria accionarial pertanyia a la Fundació València CF i han passat ara a l'empresa de Singapur després de la signatura dels contractes que s'ha produït avui.

Lay Hoon Chan, dirigent de Meriton Holding, ha informat que Amadeo Salvo serà el president executiu del club. Hoon Chan presidirà el consell del club. Salvo ja era el president del club des de l'any 2013 i serà l'encarregat de representar el club a nivell esportiu. "Cal crear una nova estructura. Salvo ha fet un gran sacrifici i ens ajudarà molt" ha dit Hoon Chan.

 

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT