Esports 03/09/2012

Pichi Alonso: "La gent em diu que el Plus és antibarcelonista: amb més motiu he d'anar a posar els valors del Barça allà on toca"

En declaracions a RAC1, l'exentrenador justifica la seva marxa de TV3 pels canvis en els drets del futbol: "El Plus s'ho ha quedat pràcticament tot i jo sóc un home de futbol"

Ara
1 min
PICHIALONSO					: "Si cobrés  la meitat, Messi jugaria igual de bé"

Barcelona"Pot ser que hi hagi molta gent que no entengui aquest canvi perquè han de tenir més informació de la que tenen, però és un nou repte". D'aquesta manera ha justificat l'exfutbolista i exentrenador de la selecció catalana Pichi Alonso la seva marxa a Canal Plus després de 20 anys a TV3. "A la vida tot té un cicle. S'han donat les circumstàncies en aquest moment". "Molta gent em diu que Canal Plus és antibarcelonista: amb més motiu he d'anar a posar els valors del Barça allà on toca", ha afegit en declaracions a RAC1. "D'una casa on m'han estimat tant, jo no podia marxar malament. Jo marxo però sempre seré d'aquí, sempre seré d'aquí", ha reiterat en referència a TV3.

Pichi Alonso ha vinculat la seva decisió als canvis en els drets del futbol per televisió: "Tothom sap l'escenari que hi ha ha en aquest moment. El Plus s'ho ha quedat pràcticament tot. Jo sóc un home de futbol, que m'agrada el futbol. I em fa molta pena [deixar TV3]. Imagina't, 20 anys allà".

"Amb 35 anys hauria dit que no passa res. Però amb la meva edat, veient l'interès que tenen en mi, he vist que era una oportunitat", ha confessat.

Pichi Alonso no farà els partits en obert, comentats per Michael Robinson, però sí que farà de comentarista en alguns dels partits de Canal + Liga –amb el Barça i l'Espanyol– i de la Champions. També ha avançat que faria "un programa sobre la Champions que està per decidir".

L'exentrenador de la selecció catalana continuarà vivint a Barcelona i viatjarà "dos o tres dies" a Madrid. El fitxatge "no em suposa cap canvi a nivell familiar", ha dit.

stats