PRIMERA DIVISIÓ
Esports 25/11/2012

Jugadors del Barça com Piqué i Cesc voten abans de marxar cap a València

Piqué ha fet una crida al seu Twitter en escriure "Demostrem que Catalunya ens importa! Pares, mares, fills, avis... Tothom a votar!"

Toni Padilla
1 min
Gerard Piqué ha penjat al twitter la seva fotografia votant

BarcelonaEl Barça juga a les 21.00 h al camp del Llevant un partit de lliga on pot deixar el Madrid a 11 punts. L'expedició blaugrana surt a les 11.15 de l'aeroport del Prat, fet que ha fet matinar els jugadors del club amb dret de vot.

Gerard Piqué ha penjat al seu twitter una imatge del moment en que votava amb el text "Jo ja he votat! Demostrem que Catalunya ens importa! Pares, mares, fills, avis... Tothom a votar!". Cesc Fàbregas també ha confirmat que ha votat a Arenys de Mar abans de dirigir-se cap al Camp Nou, on els jugadors s'han trobat per agafar l'autocar cap a l'aeroport. Els membres de la junta directiva que volen a València també han confirmat que han votat abans d'agafar el vol.

Altres futbolistes també han dit la seva gràcies a les xarxes socials sobre la jornada electora, com el català del Swansea City Àngel Rangel. Marc Crosas, que juga a Mèxic, ha aprofitat l'aturada de la lliga local per tornar a casa i exercir el seu dret al vot.

stats