Publicitat
Publicitat

Pochettino: "Certes situacions es paguen cares"

El tècnic de l'Espanyol va sortir a la roda de premsa decebut amb alguns aspectes del joc que el seu equip no va saber llegir i amb errors claus que a Primera Divisió "no es poden cometre".

L'entrenador del RCD Espanyol, Mauricio Pochettino, va destacar a la roda de premsa posterior al partit, que "ningú no està content, hem de fer anàlisi, reflexionar i entendre que a Primera certes situacions les pagues cares". També va posar èmfasi en el fet que els seus homes havien comès errors que havien suposat la derrota del seu equip, però matisant: "No focalitzo els errors sobre ningú". "Quan dic treballar, treballem tots els aspectes. No em traieu coses de context", va dir responent a la pregunta d'un company sobre els errors en defensa.

El tècnic argentí va voler treure importància al resultat i va defensar el joc del seu equip: "Les tres ocasions que ha tingut l'Almeria a la primera part han estat gol i les nostres dues o tres han anat fora. Aquí hi ha la diferència. Hem jugat millor que l'Almeria durant 60 minuts."

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT