SEGONA DIVISIÓ
Esports 17/08/2012

Pochettino: "Entenc totalment la situació del club. Hem d'adaptar-nos al que hi ha"

L'entrenador de l'Espanyol ha assegurat que a falta de dues setmanes per al tancament del mercat no està "nerviós" per la composició de la plantilla

Efe
1 min

BarcelonaPochettino ha apuntat que de cara a la temporada que arrenca demà contra el Mallorca "l'objectiu és fer-ho al millor que es pugui, guanyar partits i que l'equip funcioni bé, són les metes més clares i realistes". Pochettino ha rebutjat comparacions amb la plantilla de l'any passat: "Són odioses i es valoren al final", ha considerat.

L'argentí s'ha mostrat "satisfet i conforme" amb la feina en pretemporada, encara que "hi ha coses que han d'anar millorant al llarg de la competició". De tota manera, pel que fa a fitxatges, el preparador blanc-i-blau ha reconegut que els pròxims dies "pot arribar alguna incorporació més".

Sobre el Mallorca, Pochettino ha destacat "la seva intensitat i la seva agressivitat" i ha afegit: "Ja sabem el que ens trobarem i hem de treballar dur per al partit de demà". L'horari del partit, les onze de la nit, no canviarà els plans del tècnic: "Només controlarem una mica més el menjar i el descans davant del partit", ha explicat.

Finalment, l'entrenador de l'Espanyol ha valorat el fitxatge de l'extrem portuguès Simao Sabrosa: "Tots sabem el que ens pot aportar futbolísticament. Ja ha militat en la nostra lliga i té una dilatada trajectòria i una gran experiència. Serà una bona aportació al vestidor i també al camp", ha declarat.

stats