SEGONA DIVISIÓ
Esports 06/10/2012

La Ponferradina trenca la bona ratxa d'un Sabadell que acaba amb 10 homes (3-1)

El Sabadell cau per primer cop després de sis partits en un partit que es va trencar després de l'expulsió de Moha

Eneko (Sabadell), retirant-se lesionat del camp de la Ponferradina

Ponferrada (Lleó)El partit es va mantenir equilibrat des del principi i amb poques ocasions, però clares, per a ambdós bàndols, ja que la Ponferradina es va poder avançar amb una gran rematada de cap de Máyor que va salvar Nauzet i el Sabadell va respondre amb un xut de Moha al travesser. L'equip local va acabar per treure fruit del seu major control del joc després d'un penal sobre Máyor que va llançar Yuri al pal, però va acabar en gol després que el mateix davanter brasiler es fes amb el rebuig.

El Sabadell va començar la segona part dominant i generant perill davant alguna indecisió de la Ponferradina i en una d'elles va aconseguir empatar després d'una internada de Collantes, que va centrar perquè Aníbal signés el seu sisè gol de la temporada. Però la reacció dels visitants es va tallar aviat amb dos cops consecutius, ja que l'equip local va tornar a avançar-se amb un mal rebuig de Víctor Espasandín que va acabar en la seva pròpia porteria i, a més, un minut després Moha va veure la seva segona targeta groga.

La Ponferradina va jugar amb intel·ligència per gestionar el seu avantatge i Máyor va acabar per sentenciar el partit amb un xut des de fora de l'àrea que no va poder frenar Nauzet. D'aquesta manera, la Ponferradina continua la seva escalada després de sumar set dels últims nou punts en joc i el Sabadell veu frenat el seu assalt als llocs capdavanters de la classificació.

Fitxa tècnica:

Ponferradina: Orlando Quintana, Alan Baron, Carlos Ruiz, Samuel, Nano, Acorán (Iván Moreno, min. 85), Jonathan, Juande (Isaïes, min. 71), Lafuente (Wellington Silva, min. 61); Máyor i Yuri.

Sabadell: Nauzet, Ramírez, Abraham Paz, Tortolero, Víctor Espasandín, Antonio Hidalgo (Ulisses Dávila, min. 71), Ciércoles (Juvenal, min. 84), Lanzarote, Moha, Eneko (Collantes, min. 26), i Aníbal.

Gols: 1-0, m.35: 1-1, m.51: Aníbal. 2-1, m.62: Víctor Espasandín, en pròpia porta. 3-1, m.82: Máyor.

Àrbitre: Martínez Munuera (Comitè Valencià). Va mostrar targetes grogues a Juande, Acorán i Alan Baron per la Ponferradina, i Moha en dues ocasions (expulsat al min. 63), Antonio Hidalgo, Ramírez i Ciércoles pel Sabadell.