TERCERA DIVISIÓ
Esports 13/05/2012

El Manlleu s'uneix al Prat, Espanyol B i Pobla de Mafumet i jugarà el Play-off d'ascens a Segona B

Darrera jornada de Tercera Divisió, amb el Manlleu aconseguint la darerra plaça per jugar el play-off d'ascens i el Vilanova baixant a Primera Catalana

Ara
2 min

BarcelonaEl Manlleu jugarà el seu primer play-off s'ascens a Segona B des de 1999. Els homes de Francesc Cargol han guanyat el gran derbi osonenc al camp del Vic (0-3, amb dos gols d'Aumatell i un de Planagumà) i es fan amb la darrera plaça de play-off. A l'anada el Vic havia guanyat 2-4, però el Manlleu ha tornat el cop deixant fora del play-off el Cornellà, que ha superat La Pobla de Mafumet. El partit de Vic ha acabat 30 minuts més tard que els altres ja que una tanca ha cedit durant al celebració del tercer gol visitant, deixant dos aficionats ferits.

La victòria del Cornellà, que necessitava la derrota del Manlleu per jugar Plya-off, permet de pas als osonencs acabar la temporada tercers per davant de La Pobla de Mafumet. Els quatre equips que jugaran el play-off d'ascens a Segona B al grup català doncs, són el Prat, l'Espanyol B, la Pobla de Mafumet i el Manlleu. El sorteig es farà aquest dilluns a la Ciutat Esportiva de la RFEF a Las Rozas (Madrid). El campió del grup català, el Prat, jugarà una eliminatòria amb partit d'anada i tornada que li donaria l'ascens matemàtic si la guanya. Si perd en canvi, tindrà una segona oportunitat entrant als play-off. Per als altres tres equips catalans l'ascens nomès arribarà si es superen tres eliminatòries d'anada i tornada contra clubs d'altres grups.

En la lluita per evitar el descens, la Gramanet va guanyar al camp del Castelldefels obtenint la salvació. El Vilanova doncs, és l'equip que baixa a Primera Catalana malgrat el seu triomf al camp del cuer, el Masnou. Els tres clubs que perden la categoria doncs, són l'Amposta, el Masnou i el Vilanova. La Rapitenca i el Figueres obtenen l'ascens des de Primera Catalana i el tercer ascens sortirà d'una promoció per decidir.

Tercera Divisió, grup 5.

Amposta 2-4 Gavà

Montañesa 4-3 Terrassa

Vilafranca 2-3 Europa

Rubí 2-0 Santboià

Vic 0-3 Manlleu

AE Prat 2-2 Espanyol B

Castelldefels 0-1 Gramanet

Cornellà 1-0 Pobla de Mafumet

Masnou 1-4 Vilanova

Olot - Balaguer (17 h.)

Classificació final

1 AE Prat 75 punts

2 Espanyol B 70 punts

3 AEC Manlleu 65 punts

4 Pobla de M. 64 punts

5 UE Cornellà 62 punts

6 FC Santboià 58 punts

7 Terrassa FC 58 punts

8 FC Vilafranca 53 punts

9 CF Gavà 53 punts

10 UE Rubí 50 punts

11 CF Balaguer 49 punts

12 Castelldefels 49 punts

13 UE Olot 48 punts

14 UE Vic 47 punts

15 Montañesa 47 punts

16 CE Europa 46 punts

17 Gramanet 43 punts

18 CF Vilanova 41 punts

19 CF Amposta 31 punts

20 CD Masnou 24 punts

stats