Esports 04/04/2011

"Preciado és un home de futbol. Es mereix el millor"

Sorpresa Va ser especial perquè pocs apostaven per nosaltres Revenja Va ser especial per a tots, però sobretot perquè ens calia sumar punts per evitar el descens

T.p.
1 min
Un triomf treballat Nacho Novo, en acció al Bernabéu.

Com es va viure des de dins del vestuari de l'equip el triomf de l'Sporting al Bernabéu?

Va ser preciós. Molt emotiu, una victòria aconseguida amb molta feina, molta. Poder guanyar a estadis com aquest és una cosa que no oblidarem mai.

Va ser especial per a Manolo Preciado, que havia estat menyspreat per José Mourinho durant la primera volta. Teníeu ganes de poder tornar el cop de la derrota en el partit d'anada?

Va ser especial per a tots, però el Manolo tenia clar que el més important era sumar punts pel que ens importa, que és no baixar. Mourinho es va portar bé després, en saludar-nos al vestuari. Va ser especial perquè el Madrid no havia perdut a casa aquesta temporada, i també perquè pocs apostaven per nosaltres. I perquè el partit d'anada havia estat calent, i teníem ganes de fer un regal a la nostra afició, que com sempre va estar genial donant tot el suport possible.

Vostè ja havia dit que el Reial Madrid s'equivocava en el tracte a l'Sporting quan va demanar avançar el partit...

Si, és lògic que el Madrid defensi els seus interessos, però a vegades els equips grans es pensen que poden fer el que volen, i no és així.

Preciado s'ha guanyat el respecte de molta gent. Com és això?

És un home de futbol, és mereix el millor. Molt sincer, espontani i proper.

stats