El Chelsea rep el trofeu de campió el dia del comiat de Drogba

Steven Gerrard s'acomiada del Liverpool amb una derrota per 6-1

Miquel Agut
Drogba ha rebut l'homenatge dels seus companys

BarcelonaPer un dia, el futbol és el que menys ha importat a Stamford Bridge. El Chelsea ha derrotat el Sunderland per 3 a 1 però, en un partit sense res en joc, la força d'algunes imatges ha deixat la remuntada 'blue' en segon pla. Didier Drogba, que abans del partit va anunciar que abandona el Chelsea, ha estat el gran protagonista d'una diada festiva. Ha estat capità i l'han substituït al minut 27. Com si fos un partit de bàsquet, el joc s'ha aturat per homenatjar-lo i els companys l'han retirat en braços del terreny de joc en una imatge impactant. Diego Costa, que ha tornat a jugar per primera vegada des del 4 d'abril, ha entrat al camp i ha marcat l'empat a 1 de penal. Abans, Fletcher havia fet un sorprenent 0 a 1. A la segona part, dos gols de Remy han segellat el 3 a 1 final. Després de la victòria, els londinencs han rebut el trofeu de campions en un estadi ple.

Una altra llegenda del futbol anglès, Steve Gerrard, s'ha acomiadat avui definitivament del Liverpool de la pitjor manera possible. L'Stoke l'ha humiliat amb un 6 a 1 sense precedents. Al descans, el marcador ja era de 5 a 0. El Newcastle ha salvat la categoria gràcies a una victòria contra el West Ham per 2 a 0 i ha enviat el Hull al Championship. El Chelsea, el Manchester City i l'Arsenal entren directament a la fase de grups de la Champions i el Manchester United en disputarà la prèvia. El Liverpool i el Tottenham jugaran l'Europa League i l'Aston Villa els podria acompanyar si guanya la final de la FA Cup contra l'Arsenal dissabte vinent.