Futbol Català
Esports 15/12/2011

Preocupació a l'Espanyol per la irregularitat del filial durant les últimes setmanes de competició

Només dues victòries dels darrers vuit partits han posat en alerta als blanc-i-blaus

àngel Garreta
1 min

BarcelonaEl filial de l'Espanyol és, de llarg, la plantilla més potent de la Tercera Divisió. Així ho va fer constar en l'inici de la lliga, amb quatre victòries i un empat en els primers cinc partits. Durant moltes setmanes, el conjunt entrenat per Raúl Longhi ha ocupat la primera posició de la taula. No obstant això, des de la contundent victòria per 4-0 davant el Terrassa –rival directe– a finals d'octubre, la plantilla espanyolista ha abaixat el rendiment fins arribar a caure al tercer lloc de la classificació.

Tres empats seguits (Balaguer, Olot i Montanyesa) van donar pas a l'últim triomf de l'Espanyol B en gairebé dos mesos, un 3-0 a casa contra el Vilafranca. La setmana següent, però, l'equip va concedir la primera derrota de la temporada al camp del darrer classificat de la lliga, un fins llavors despenjat Amposta. L'empat a casa amb el Rubí de fa dos diumenges (1-1) va acabar de posar en alerta el club.

Dins l'entitat tenen clar que l'equip no només ha de jugar el play-off d'ascens, sinó que ha de participar-ne en la fase de campions i jugar-se, si pot ser, l'ascens a Segona B a una carta –anada i tornada– i reservar-se opció de repesca en cas de no sortir bé. Dins la direcció tècnica de base del club són conscients que el potencial de l'equip és molt superior a l'actual tercer lloc. L'evolució de l'equip –que ha fet servir moltíssims jugadors en aquesta primera volta– durant les properes setmanes serà clau.

stats