Publicitat
Publicitat

Esports

Barcelona acull diumenge la Milla Sagrada Família

La cursa s'ha presentat aquest divendres i comptarà amb la participació de Juan Carlos Higuero, Manuel Olmedo, Josphat Kiprono, Isabel Macías i Diana Martín

Aquest diumenge se celebra la 28a edició de la Milla Sagrada Família – 6è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, una cursa que s'ha presentat aquest divendres i que comptarà amb la participació de Juan Carlos Higuero, Manuel Olmedo, Josphat Kiprono, Isabel Macías i Diana Martín.

La cursa atlètica, que està organitzada per la Fundació Claror, té 1.609 metres i se celebra al voltant de l'anomenada illa Gaudí de Barcelona, una zona formada pel temple de la Sagrada Família, la plaça de la Sagrada Família i la plaça de Gaudí. El punt de sortida se situarà al carrer de Mallorca, entre els carrers de Sardenya i Marina. La línia d'arribada serà al carrer de Provença.

Una de les peculiaritats de la Milla Sagrada Família és que combina el vessant popular, amb quinze curses des de benjamins fins a veterans, amb el vessant professional ja que les dues sèries del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona apleguen atletes de l'elit nacional i internacional de l'atletisme.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT