BÀSQUET: EUROLLIGA
Esports 16/12/2011

Primera derrota d'un Barça Regal que serà líder

BARCELONA.Nikos Zisis, un base grec que en els vuit primers partits de l'Eurolliga tan sols havia anotat un triple i que mai havia arribat als 10 punts, es va convertir ahir en el principal obstacle del Barça Regal a Siena (77-74). Tot i la derrota, l'equip blaugrana va certificar el primer lloc del grup D.

Sense Bo McCalebb, Zisis va apoderar-se dels galons per dirigir amb encert el seu equip i completar un primer quart com mai abans havia somniat: 13 punts i 3 de 4 en triples. El Montepaschi Siena, un equip sempre ensucrat amb mil i un detalls tàctics que endolceixen el seu joc, va aprofitar-ho per portar la iniciativa en el marcador molta estona, gairebé fins al descans.

El pas dels minuts va evidenciar les baixes locals (McCalebb, Kaukenas i Lavrinovic), i al mateix temps va servir perquè el Barça Regal aconseguís una renda de 15 punts que semblava definitiva. En la recta final, el Montepaschi Siena va endurir la defensa i va capgirar el partit, en un resultat intranscendent que no evita que l'equip blaugrana tingui garantit el primer lloc.