L'ESPANYOL RECUPERA JAVI MÁRQUEZ
Esports 13/03/2011

Prohibit fallar més a Cornellà si es vol assegurar un lloc a Europa

David Jover
2 min
El tècnic blanc-i-blau, Mauricio Pochettino.

BARCELONA.El Deportivo va començar a revifar a la primera volta gràcies al triomf que va aconseguir a Riazor contra l'Espanyol (3-0). Aleshores, els de Lotina no havien sumat cap triomf en vuit jornades i contra els de Pochettino van jugar el millor partit de la temporada.

Per tant, els periquitos no poden deixar escapar cap punt de Cornellà-El Prat si volen seguir en les posicions que donen accés a Europa la temporada vinent. I per començar una bona ratxa que permeti somiar i estar tranquils després d'haver perdut sis dels últims set partits en Lliga, el Deportivo (17 h, PPV) és el rival més indicat per fer el mateix que els de Lotina a la primera volta.

Sense Osvaldo

Era complicat que l'argentí pogués jugar, però tot semblava indicar que entraria a la convocatòria per fer pinya. Finalment no ha estat així i com ja se suposava tornarà la setmana vinent a l'equip.

Qui sí que pot tornar a l'onze després d'estar 15 dies de baixa és el mig centre Javi Márquez. Sense ell l'Espanyol pateix molt en la sortida de pilota i la basculació, i la seva presència donarà als pericos més consistència. A més, en els últims dos partits sense ell l'equip ha sortit perjudicat: 1-2 a Cornellà contra el Mallorca i la setmana passada 1-0 al Ciutat de València contra el Llevant.

Els precedents a casa contra el Deportivo en les últimes tres temporades són bons. La temporada passada l'Espanyol va superar els gallecs per 2-1 i en fa dues va vèncer per 3-1. L'última victòria dels corunyesos es remunta a la temporada 2006-07 amb un 1-3. Aleshores els homes entrenats per Valverde van veure com el Dépor de Caparrós remuntava l'1-0 inicial de Raúl Tamudo en la que va ser l'última jornada de Lliga.

stats