ASOBAL
Esports 16/02/2015

El Barça d'handbol juga a la pista del Puente Genil tot just 48 hores després del seu darrer partit

Xavi Pascual farà rotacions per donar descans a jugadors claus de l'equip

Xavi Pascual, entrenador del Barça d'handbol / FC BARCELONA

BarcelonaEl Barça, tot just 48 hores després de jugar el seu partit de la Lliga de Campions, torna a la Lliga ASOBAL (20:45 hores) a la difícil pista cordovesa de l'Angel Ximenez Puente Genil, el seu últim compromís abans de tancar la primera fase europea el proper dissabte a la pista del Besiktas turc.

Després d'imposar-se al Palau Blaugrana el Kolding danès (33-27) i finalitzar primers de grup a falta d'una jornada per al final, els homes de Xavi Pascual tindran les eliminatòries de vuitens i quarts de final amb el factor camp a favor.

No obstant això, el tècnic, Xavi Pascual, està preocupat pel desgast de la plantilla. Fins ara ha anat dosificant efectius en cada partit, però dissabte va necessitar de tots els seus jugadors i alguns com Nikola Karabatic, Shiarhei Ryutenka, Cedric Sorhaindo o Kiril Lazarov van patir la duresa de la defensa nòrdica.

Gairebé sense temps ni per entrenar, és d'esperar que el tècnic del conjunt català segueixi amb rotacions més continuades i que, com és habitual, vagi donant descans a un o dos dels seus jugadors en cada partit. Això propiciarà que jugadors com Joan Saubich, Aitor Ariño, Wael Jallouz o Dani Sarmiento tinguin més minuts.

El Puete Genial és onzè a la taula i està dirigit per l'exblaugrana Fernando Barbeito. I ha iniciat la segona volta de manera brillant, amb victòries a casa contra l'Osca (32-21) ia Benidorm (17-21) l'última jornada.

També compta amb pivot brasiler Johnny Medina, del Barcelona 'B', i l'extrem esquerrà del planter José Cuenca, un altre dels seus golejadors (64 gols) al costat del central malagueny Ignacio Florido (63 gols).

El Pont Genil és un rival experimentat i molt competitiu a la seva pista. La mostra és que rivals de nivell com el Granollers (25-26) o Naturhouse la Rioja (31-33) han hagut de lluitar al límit per poder imposar-hi.