CICLISME
Esports 08/01/2013

El Katiuixa de Joaquim Rodríguez i el Caja Rural no han rebut la invitació per participar al Giro

L'equip rus aspirava a ser un dels tres invitats per participar a la cursa italiana

Efe
1 min
El Purito durant l'ascens a 'La Bola del Mundo'

BarcelonaEl Katiuixa de Joaquim 'Purito' Rodríguez i el Caja Rural no han rebut la invitació per participar en la pròxima edició del Giro d'Itàlia, i seran els equips Colòmbia, Vini Fantini-Selle Itàlia i Bardiani-CSF els que prendran la sortida al costat de les 18 formacions del World Tour. El Katuixia aspirava a una de les tres invitacions per participar al Giro, però la direcció de la cursa ha exclòs l'equip de 'Purito' perquè encara no està clara la seva situació, ja que va ser exclòs per la UCI com a equip World Tour, decisió que va recórrer al TAS.

En les seves valoracions sobre el Katiuixia, la comissió que atorga les invitacions ha considerat que la formació russa és "un equip professional en espera de la resolució del TAS sobre un assumpte que es pot prolongar durant setmanes". "Com que fins ara la situació de la llicència del Katuixia no és definitiva i està pendent d'una decisió del TAS, el Giro havia de prendre avui la decisió de nomenar els convidats", assenyala la direcció del Giro.

Al costat del Katiuxia també optaven a córrer el Giro com a convidats els següents equips: Bardiani-CSF, Caja Rural, Colòmbia, Europcar, Vini Fantini, IAM Cycling, NetApp-Endura, Sojasun i Team Novo Nordisk.

stats