LLIGA DE CAMPIONS
Esports 19/02/2013

Carles Puyol: "És perillós dir que som favorits si el rival és el Milan"

El capità afirma que ha parlat amb Vilanova, que "treballa cada dia i està molt animat"

Toni Padilla
2 min
Carles Puyol, en roda de premsa a Milà

Milà (enviat especial)Carles Puyol ha parlat en roda de premsa a San Siro. "El Milan és un equip que ha canviat; no va començar bé, però ara arriba en un bon moment. Cal respectar el rival sempre, i més un club com el Milan", ha dit el defensa. Segons Puyol, "el Milan té jugadors letals en atac. Malgrat que han perdut jugadors importants aquest equip no para de créixer. No podem controlar què diu la premsa o l'afició, però nosaltres sempre respectem els rivals. És perillós dir que som favorits contra el Milan". El capità ha afegit que "el futbol espanyol i l'italià són diferents. A Itàlia potser no és tan brillant, però són molt competitius".

El jugador de la Pobla ha dit que "és casualitat que parli en roda de premsa avui, però sempre he dit que el Milan és el meu segon equip, sempre vull que guanyi excepte contra nosaltres. Sempre deia que si marxava del Barça vindria al Milan, però ara ja estic gran i no crec que passi. Ara vull acabar al Barça". Sobre el partit ha afegit que "ens tocarà fer el nostre futbol, ells marquen diferències en atac". Sobre els gols rebuts, Puyol ha dit que "l'objectiu és no rebre gols, seria genial no rebre cap gol a Milà". Sobre San Siro, Puyol ha recordat "el gol de Giuly per arribar a la final de la Champions" com un dels millors records de la seva carrera.

Tito Vilanova i Bojan

Puyol ha reconegut que "he parlat amb Vilanova i està fort, animat. Sempre mira els partits i treballa amb nosaltres des de Nova York". També ha parlat sobre Bojan, de qui ha dit que "és un bon amic i parlem. Crec que mereix molts minuts, ja es veurà com acaba, però vull el millor per a Bojan". Puyol no ha valorat les crítiques contra Messi, de qui diu que "és el millor i parla sobre el camp".

stats