Esports 31/08/2012

Puyol diu que si no va jugar va ser pel mal de cervicals

El problema principal de Carles Puyol per no poder jugar a Madrid dimecres van ser més les cervicals que no la fractura del pòmul dret. El capità del Barça s'entrena amb màscara, que li han fet nova.

A.s.
2 min
Carles Puyol ahir a la sala de premsa.

BARCELONA.No hi ha cap dubte del coratge i el compromís de Carles Puyol, i dimecres, tot i que només feia tres dies que s'havia fet una fractura al pòmul, ell volia jugar amb una màscara, però no va poder fer-ho: "No és tant un problema de la fractura al pòmul en si com de les cervicals. Jo estava disposat a jugar al Bernabéu, però quan em vaig llevar em feien molt mal les cervicals, i encara me'n fan", explicava. De fet, ahir el capità del Barça va fer un entrenament específic en la sessió de la tarda, i poc després va sortir en roda de premsa per explicar-ho. Encara no se sap quin dia podrà tornar a jugar Puyol amb el Barça, i si quan torni haurà de fer-ho amb la màscara que li han hagut de fer a mida un altre cop, però de moment la fa servir als entrenaments per evitar els cops. "Tinc la virtut de fer-me una fractura cada cop en un lloc diferent i, per tant, l'hem hagut de fer nova un altre cop", reconeixia el capità. La màscara ha de deixar lliure la zona fracturada i subjectar la resta de la cara.

La Supercopa

Carles Puyol, que finalment va haver de veure la tornada de la Supercopa des de la grada del Bernabéu, va explicar com va veure el partit: "Va haver-hi dues parts, a la primera el Madrid va sortir molt fort. Jo no parlaria d'errors de la defensa, perquè qui defensa és tot l'equip, i sí que el rival va fer uns 30 minuts molts bons". El capità, igual que Tito Vilanova al final del partit, va preferir veure l'ampolla mig plena: "Jo em quedo amb la reacció de la segona part, no vam abaixar els braços i vam poder guanyar el títol fins a l'últim moment".

Una de les polèmiques de la Supercopa de la temporada passada, a banda del famós dit a l'ull de José Mourinho a Tito Vilanova, va ser que el Reial Madrid, després de perdre, no es va esperar sobre la gespa que el Barça rebés la copa de campió, per ordre del seu entrenador portuguès. Dimecres el Barça sí que es va quedar a la gespa del Bernabéu fins al final, cosa que va lloar especialment el capità blanc, Iker Casillas. En aquest sentit, Carles Puyol ho tenia molt clar: "No he parlat amb Casillas de per què ells no es van quedar al camp l'any passat. Això és futbol, el que perd ha de saber perdre i s'ha de quedar a veure com reben la copa, és el que s'ha de fer".

Alves, dubte per diumenge

A Dani Alves, que va ser baixa d'última hora al Santiago Bernabéu, li van fer proves mèdiques ahir, i es va descartar qualsevol lesió muscular, però sí que té un edema al bíceps femoral de la cama esquerra. El brasiler és dubte, per tant, per diumenge contra el València.

stats