BARÇA
Esports 06/09/2012

Puyol estrena màscara i Cesc reafirma la seva autoconfiança

Jordi Mestre
2 min
Puyol estrena màscara i Cesc reafirma la seva autoconfiança

BARCELONA.El capità del Barça, Carles Puyol, va estrenar a l'entrenament d'ahir la màscara que portarà mentre es recupera de la lesió que es va fer al pòmul dret durant el partit contra l'Osasuna. El seu company Gerard Piqué en va fer broma a Twitter: "Veig que t'estàs entrenant amb màscara!! Ningú t'ha comentat que el Carnestoltes se celebra al febrer?", va dir, en un tuit dirigit a Puyol.

La sessió d'ahir va comptar amb molt pocs efectius. L'absència de Tito Vilanova va ser la més destacada: el tècnic es va desplaçar a la localitat suïssa de Nyon per assistir al 14è fòrum d'entrenadors que convoca la UEFA. A més de Vilanova, 17 futbolistes del primer equip blaugrana no van entrenar-se perquè estaven concentrats amb les seves seleccions.

Confiança i positivisme

Cesc Fàbregas, xiulat per l'afició en el partit contra el València, va reafirmar ahir la seva autoconfiança en una entrevista concedida a Catalunya Ràdio. En declaracions al programa El club de la mitjanit , el jugador d'Arenys va assegurar que està "molt tranquil" i que segueix pensant que va fer "un bon partit" contra el València: "No tot és tan dolent ni tot culpa de Cesc. No em cal llegir el diari l'endemà per saber si ho he fet bé o malament, sóc el primer que es menja el cap quan les coses no han anat bé", va explicar. El futbolista català va remarcar el seu positivisme: "Estic al 100% mentalment i físicament, he començat la pretemporada millor que mai i estic molt il·lusionat". Sobre la dificultat de jugar al Camp Nou, Cesc va assegurar que sabia que venia a competir contra "els millors del món", però que vol "retirar-se al Camp Nou" de totes maneres: "L'afició triga un temps a acostumar-se al joc de cadascú. Xavi va ser molt criticat després que es retirés el Pep, i l'Andrés també va necessitar el seu temps. Jo tinc menys pausa a l'hora de jugar i potser la gent encara no hi està acostumada", va declarar.

stats