HANDBOL
Esports 09/05/2013

La Federació d'handbol del Qatar afirma que no hi ha cap necessitat de fitxar Iñaki Urdangarin

L'imputat en el cas Noos havia estat relacionat amb una feina al cos tècnic de Valero Rivera, nou seleccionador d'handbol del Qatar

Efe
1 min
Urdangarin recorre la fiança de 8,2 milions a l'Audiència de Palma

BarcelonaLa Federació d'Handbol del Qatar ha afirmat que "per ara no hi ha cap pla" per contractar l'exjugador Iñaki Urdangarín. "No hi ha cap necessitat" de contractar Urdangarín, ha afirmat a l'agència Efe l'encarregat de relacions internacionals de la federació, Ibrahim al Shahud, que ha afegit que Valero Rivera ha començat a treballar com a seleccionador i ja disposa de dos ajudants.

Fonts properes a Urdangarín havien assenyalat que l'exjugador d'handbol del FC Barcelona esperava signar un contracte de dos anys amb la Federació de Handbol del Qatar per integrar l'equip tècnic de Rivera i promocionar aquest esport a l'emirat. El fet que l'exjugador del Barcelona i de la selecció espanyola no tingui carnet d'entrenador s'havia citat també en diversos mitjans com un obstacle per a la seva incorporació al quadre tècnic qatarià.

La situació d'Urdangarín com a imputat en l'anomenat "cas Nóos", que investiga el desviament de més de 6 milions d'euros de fons públics a l'institut d'aquest nom que va presidir diversos anys, no li impedeix viatjar i viure a l'estranger, tot i que haurà de tornar a Espanya per a un possible judici. El jutge del cas Nóos, José Castro, va acordar el passat 2 de maig desestimar la petició de retirar el passaport a Iñaki Urdangarín, com havia sol · licitat l'acusació popular.

stats