Tenis
Esports 12/03/2013

Quatre 'Top Ten' per al 61è Torneig Godó de tenis

Aquest dimarts s'ha presentat el torneig al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona amb les autoritats polítiques i esportives, que es disputarà del 20 al 28 d'abril

Ara
2 min

BarcelonaQuatre dels deu millors tenistes del món segons la llista de l'ATP, altres 4 entre els 20 més destacats i altres 5 entre els 30 primers, integren la llista de tenistes que disputaran l'edició 61 del Barcelona Open Banc Sabadell, que es disputarà entre el 20 i el 28 d'abril.

Encapçalen la llista els dos millors jugadors espanyols del moment, Rafael Nadal i David Ferrer, el txec Tomas Berdych (6è), i el francès Richard Gasquet, desè a la classificació d'aquesta setmana.

Albert Costa, en la presentació del torneig, que s'ha celebrat aquest dimarts al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, ha explicat que el torneig "segueix apostant per la qualitat". "És un orgull presentar avui la llista - ha afegit - És espectacular. Cada any intentem superar-nos".

El president del Reial Club Tennis Barcelona, Albert Agustí, ha reafirmat la voluntat del torneig per acostar-se al gran públic i ha fet notar algunes novetats que subratllen aquesta filosofia, la més destacada "la celebració del sorteig a la plaça de la Catedral, al costat de les pistes de la iniciativa Tennis al carrer, que aquest any durarà dos dies gràcies a la col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona".

Tant l'alcalde de la ciutat de Barcelona, Xavier Trias, com el president del Banc Sabadell, Josep Oliu, han destacat la fermesa del torneig en temps difícils. Trias ha donat les gràcies al club pel seu gran treball diari i al torneig "per l'esforç que ha fet aquest any sortint amb major notorietat al carrer". "La ciutat està orgullosa del torneig", ha postil·lat. Per la seva banda, Oliu, en la seva intervenció, ha reconegut que el banc se sent "identificat amb el torneig i amb els valors de l'esport".

L'acte ha comptat amb la presència del secretari d'Estat per a l'Esport, Miguel Cardenal, i del secretari general de l'Esport, Ivan Tibau. També ha estat present el president de la Federació Espanyola de Tenis, José Luis Escañuela. El torneig retrà homenatge a Juan Carlos Ferrero per la seva recent comiat de les pistes.

stats