Futbol Català
Esports 15/11/2011

Quim Araujo confia en la capacitat del Sant Andreu per capgirar el 2-3 davant l'Huracán

El futbolista quadribarrat es va estrenar com a golejador diumenge

Araujo, en un instant del partit davant l'Huracán del passat diumenge

BarcelonaL'extrem Quim Araujo va ser una de les estrelles indiscutibles de la sorprenent Montanyesa de la temporada passada. El futbolista es va convertir aquest estiu en un dels fitxatges més buscats. El premi gros va caure a mans del Sant Andreu. No obstant, el jugador no es va estrenar fins aquest diumenge com a golejador amb la seva nova samarreta en un partit mogut i passat per aigua davant l'Huracán de València. La forta pluja va obligar a suspendre el partit amb 2-3 al marcador i quan corria el minut 71 de partit.

Preguntat sobre l'aiguat i el moment de la suspensió, el 'mag' -com se'l coneix futbolísticament- ha afirmat en declaracions a la pàgina web del Sant Andreu que "al minut 10 de la segona part el camp ja era una piscina. Quan va arribar el tercer gol de l'Huracán el camp ja estava impossible per jugar-hi. A ells ja els hi va anar bé perquè juguen de forma directa. A nosaltres ens agrada jugar, fer anar la pilota pel terra, i a la segona part era impossible".

Respecte els minuts pendents que s'han de jugar d'aquest encontre, Araujo ha manifestat voler signar "ara mateix" dos gols seus més per assegurar capgirar el marcador, tot i afirmar, de forma convençuda que "l'equip pot aixecar el resultat tranquil·lament". En l'aspecte personal el futbolista admet que "necessitava aquest gol en la meva primera temporada a Segona B. Tenia la sensació que havia perdut l'olfacte que tenia altres temporades".