Quique Sánchez Flores: "El gol en fora de joc no ha sigut definitiu, però ha sigut important"

El tècnic blanc-i-blau reconeix que tenen uns quants jugadors "lluny del punt òptim de competició"

"El gol en fora de joc no ha sigut definitiu, perquè tenen molts recursos, però ha sigut important i em fa enfadar". El tècnic de l'Espanyol Quique Sánchez Flores ha lamentat la forma com ha arribat un primer gol que ha trastocat els esquemes dels blanc-i-blaus en un moment en què se sentien "còmodes". "Crec que el 5-0 és massa càstig, però cada cop que juguem aquí és una exposició molt alta. Un partit complex que parteix d'una jugada que no havia de ser vàlida", ha explicat el preparador madrileny, que ha recordat que han fallat "quatre o cinc ocasions" clares. 

"No ha passat res que no fos al guió del partit, encara que la distància de gols no la prevèiem", ha afegit Sánchez Flores. Al tècnic madrileny no li ha sorprès el joc del Barça, i ha matisat que han perdut per alguns detalls que no els han afavorit: "No tenim la sensació de sort, però el partit és el que és. Es un equip que sabem que ens pot fer la vida molt difícil. Hem defensat i hem generat ocasions, la diferència la marquen al final els jugadors". 

Més enllà de la diferència d'efectivitat i de talent entre els uns i els altres, Sánchez Flores ha posat un especial èmfasi en el poc rodatge d'alguns dels seus jugadors. "Tenim un dèficit, que tenim molts jugadors lluny del nivell òptim de competició, que trigarem temps a corregir". 

El tècnic blanc-i-blau també ha justificat la situació posicional dels seus homes, més avançada del que s'esperava: "Contra el Barça s'ha de canviar el lloc on defensem. Creiem que defensar sempre en camp propi és donar-li massa avantatge. Hem de buscar recursos per defensar en altres llocs. Ho hem llegit bé, ens hi hem trobat a gust".