Quique Sánchez Flores: "Ens n'anem descontents pel resultat, però no per la reacció ni pel joc"

El tècnic ha qualificat d'"ingènua" l'expulsió d'Hermoso

Més insatisfet pel què que pel com, el tècnic de l'Espanyol Quique Sánchez Flores ha analitzat la derrota del seu conjunt contra l'Alabès (1-0): "Em fastigueja, era un partit en què teníem expectatives diferents. Si no haguéssim encaixat tan aviat, hauríem portat el partit a un extrem molt diferent". El preparador madrileny ha qualificat d'"ingènua" l'expulsió d'Hermoso, que juntament amb el gol inicial de Christian Santos ha acabat sent determinant.

"No ha estat una bona lectura de la jugada. Si ja tens una groga per una acció així, no és el camí", ha afegit el tècnic, que malgrat tot ha destacat el bon joc i la reacció dels seus homes. "Hem perdut per dos accidents, dues coses que no s'entrenen. En n'anem descontents pel resultat, però no per la reacció ni pel joc. Hem dominat amb un home menys, generant ocasions i sense córrer riscos". 

Sánchez Flores també ha volgut aclarir que no li ha sorprès l'agressivitat de l'Alabès: "Esperàvem aquesta duresa, és un equip que està a baix, que lluita les pilotes i que no guanyava. Ens podem queixar per coses, però nosaltres ho devem haver fet en altres partits". 

Més continguts de