Quique Sánchez Flores canvia d'opinió amb Marc Roca: "He decidit que es quedi, volem revertir la situació des d'aquí"

El migcampista i Leo Baptistão són les principals novetats de la llista contra l'Eibar

Dos noms propis, el de Marc Roca i el de Leo Baptistão, han ocupat gairebé totes les respostes de la roda de premsa de Quique Sánchez Flores prèvia al duel contra l'Eibar d'aquest diumenge (18.30 h, BeIN LaLiga). D'entrada, el brasiler torna a la llista només 12 dies després de patir una lesió al quàdriceps esquerre contra el València. Se li van diagnosticar entre dues i tres setmanes de baixa, però el preparador madrileny el veu a punt i podria tenir minuts més aviat del que s'esperava. 

D'altra banda, el preparador espanyolista ha fet públic que ha canviat l'opinió que tenia sobre Roca i la voluntat de buscar-li una sortida com a cedit aquest gener perquè tingués minuts i recuperés la confiança: "Quan un pensa i pren decisions, no les pren sempre definitivament. Vaig dir què pensava fa una setmana, però penso moltes hores al dia en l'Espanyol i en com revertir situacions que poden semblar irreversibles. És una decisió consensuada amb ell i amb el club. He decidit que vull que es quedi perquè crec que reuneix tots els condicionants per reconvertir la situació. Vull que sigui el Roca que ens va enamorar el curs passat". 

Sánchez Flores ha explicat que, quan el curs passat va patir una lesió, Roca va perdre "les sensacions, la frescor i la inconsciència". "La matèria primera ja la tenim, i mirarem de recuperar-la aquí. El primer intent el farà amb nosaltres i, si no pot ser, tindrà temps per enlairar-se en un altre lloc i tornar". El tècnic espanyolista també ha deixat entreveure que un altre home, Sergio Sánchez, difícilment se n'anirà: "Hem parlat i és lliure de fer el que vulgui. És un bon exemple de noi compromès. Crec que no hi ha la possibilitat d'anar a un altre club perquè ja ha jugat amb dos clubs més. Si es queda serà per sumar". 

Sobre l'Eibar, Sánchez Flores ha advertit que és un conjunt que sap "perfectament" al que juga, "molt ben estructurat". "No deixen jugar fàcil. Serà un partit per estar atents a les segones jugades i guanyar territori de mica en mica i amb intel·ligència". 

Més continguts de